انواع چسب های صنعتی

چسب های صنعتی

انواع چسب صنعتی کدام است؟

در هر خانه ای، انواع مختلفی از چسب ها برای چسباندن قطعات شکسته شده و … وجود دارد. این عمل در حوزه صنعت نیز در جریان می باشد. با این تفاوت که چسبهای صنعتی بسیار قدرتمند تر از چسب های خانگی است. انواع مختلف چسب صنعتی در بازار موجود می باشد که میتوانید بسته به نیاز خود آن را انتخاب کرده و خریداری نمایید. اما قبل از خرید باید انواع آن را بشناسید تا از انتخاب و خرید خود پشیمان نشوید.

کدام چسب صنعتی را بخریم؟

اگر برای خرید چسب به ابزار فروشی ها مراجعه کنید با دیدن انواع بسیار متنوع چسبها سردرگم خواهید شد و قطعا انتخاب برایتان دشوار تر خواهد بود. از ان جا که تعداد ان ها بسیار زیاد اشت باید دقت بیشتری صرف کنید. شما نمی توانید یک نوع چسب را برای تمامی نیاز های خود خریداری نمایید و انتظار داشته باشید که تمامی قطعات با استحکام بالا به یکدگیر بچسبد. قطعا هر چسبی برای چسباندن متریال مخصوصی ساخته شده است و شما هم با توجه به این نکته و شناخت متریال خود باید اقدام به خرید نمایید. علاوه بر این نکته تفاوت در انواع چسب ها سبب شده است تا از نظر قیمت نیز با یکدیگر متفاوت باشد، اگر قیمت نیز برایتان حائز اهمیت است در زمان خرید باید به قیمت ان ها نیز توجه داشته باشید.

انواع مختلف چسب های صنعتی

با انواع چسب صنعتی آشنا شویم

همانطور که گفتیم چسب صنعتی انواع مختلفی دارد که هر کدام از ان ها برای مصارف و متریال های مختلفی قابل استقفاده می باشد. برای خرید مناسب باید شناخت نسبی از این چسب ها داشته باشید. انواع چسب صنعتی که امروزه بسیار کاربرد دارد، عبارتند از:

فوم: اولین چسبی که در لیست ما قرار دارد چسب فوم است که به صورت مایع کاملا شفاف می باشد. در ساختار این مایع از مواد حل کننده فوم استفاده نشده است و به همین خاطر میتوانید به راحتی از ان برای چسباندن فوم ها استفاده کنید. قدرت چسبندگی آن کم است و به همین خاطربرای ساخت ماکت های حرفه ای توصیه نمی شود اما میتوانید برای درست کردن ماکت های اولیه از ان بهره مند شوید. لازم به ذکر است که زمان لازم برای خشک شدن آن نیز زیاد است.

حرارتی: از نام آشنا ترین چسبها می باشد که در بین عوام به تفنگی نیز شهرت دارد. این چسب را میتوان نمونه مشترک در بین مصارف خانگی و صنعتی دانست. بدنه ان از پلاستیک می باشد و دارای یک المنت کوچک است که موجب ذوب چسب شده و چسب ذوب شده از سری خروجی فلزی آن بیرون یم اید. سری ان بسیار داغ میشود و در زمان کار باید دقت کافی را داشته باشید. از آن به راحتی میتوان برای چسابندن قطعات پلاستیکی و حتی فوم ها بدون هیچ نگرانی استفاده کرد و قدرت چسباندگی آن را دید. ناگفته نماند که جهت استفاده از ان نیاز به برق دارید.

کاربرد چسب چوب

همه ماچسب چوب را میشناسیم و برای یک بار هم که شده از ان استفاده کرده ایم.آن استحکام بسیار بالایی دارد و قیمت ان نیز بسیار مناسب است. همانطر که از نام ان مشخص است برای قطعات چوبی کاربرد دارد. هرچند بریا دیگر قطعه ها نیز قابل استفاده است. این نوع بیشتر در نجاری، مبل سازی و … استفاده میشود. خود دارای دو نوع مختلف است. یک نمونه ان برای استفاده رد فضاهای بسته است و نمونه دیگر ان برای استفاده در محیط با زمانند بالکن و تراس و … مناسب می باشد که در این صورت روی آن عبارت exterior به معنی مخصوص فضاهای خارجی نوشته می شود. این نوع  به آرامی خشک می شود و جهت چسباندن دو قطعه به یکدیگر نیاز است که از گیره های نگهدارنده استفاده نمایید.

چسب اپوکسی شفاف: از نام ان مشخص است که شفافیت بسیار بالایی دار و به دلیل همین شفافیت در کنار استحکام بالا و بدون منفذ بودن برای چسباندن شیشه استفاده می شود. البته برای شسکتگی های بزرگ کارایی دارد. البته برای استفاده از ان توجه کنید که روی آن عبارت کاملا شفاف درج شود چرا که در غیر این صورت بعد از استفاده ممکن است رنگ آن به زردی برود و ظاهر زیبایی به خود نگیرد.

چسب اپوکسی دو قلو: این چسب که به دو قسمتی نیز معروف است میتواند گلدان یادگاری مادر بزرگتان را که شکسته است بچسباند، میتوانید چینی جهازتان را با ان ترمیم کنید. استفاده از این نوع  نیاز به دقت بالایی دارد و برای لبه های باریک تر بهتر است از خلال دندان استفاده کنید. البته نگران نباشید اگر مقداری ازچسب ریخت هول نشوید و عجله نکنید. با خشک شدن چسب و با استفاده زا یک تیغ میتوانید ان را برش داده و همانند روز اول کنید.

انواع چسب های صنعتی

کاربرد چسب فوری

از ترکیب پلیمر تولید شده است و داریا آنتی اسکیدان است. وجود انتی اکسیدان سبب میشود تا قطعه مد نظر شما تخریب نشود. مقاومت ان در برابر برش و سایش و … بسیار زیاد است. از این نوع برای محیط های مرطوب نیز میتوان استفاده کرد. در صنایع کفش، چرم، کف پوش و … به کار گرفته می شود و دوام بسیار بالایی نیز دارد.

آهن: مشخص است که از این نوع برای چسباندن قطعات فلزی همانند آهن استفاده میشود. این یک اجبار نیست و میتوانید از ان برای چسباندن پلاستیک، موکت و … نیز کمک بگیرید. برای استفاده از ان باید حتما از قلمو کمک بگیرید و به صورت صاف روی سطوح مد نظر بزنید. برای نتیجه ایده ال و محکم بهتر است از دو لایه چسب استفاده نمایید. داشتن دستکش یکبار مصرف در زمان کار را نیز فراموش نکنید.

دیگر چسب های صنعتی کدامند؟

از دیگر نمونه های آن ها میتوان به چسب سنگ، چسب بتن، آکواریوم،چسب صنعتی، صنعتی همه کاره، چسب پی وی سی، پلی اورتان، رزین، کاشی، موکت و … را نام برد. شما میتوانید با توجه به مصارف خود در صنایع گوناگون ان ها را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.